Om oss

Vi är en del av en ledande mäklarkedja

Vi kartlägger bostadsresans alla detaljer in i minsta detalj för att optimera upplevelsen och komma fram till ett så bra slutresultat som möjligt. Våra digitala plattformar och moderna system gör att vi kan nå fler, skapa större evenemang och bättre matchning. Firman drivs av engagerade mäklare som tillsammans arbetar för att du ska lyckas med din bostadsaffär. Våra medarbetare är ärliga, lyhörda och tillgängliga när kunden behöver vår hjälp. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål, är lyhörda och flexibla. Detta sätt att arbeta har gett oss en kundnöjdhet som är absolut toppklass i Sverige.

Vi hjälper dig hela vägen

Som mäklare hjälper vi dig med allt som rör ditt boende, och det gäller oavsett om du ska flytta i morgon eller om tio år. Vi gör det lättare att sälja och enklare att köpa – och det gäller före, under och efter affären.

Vi förmedlar alla typer av bostäder, fastigheter och tomter i Västerås. Bostadsrätter, fritidshus, sommarstugor, bostadsrätter med mera. Dessutom erbjuder vi alltid en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad – helt utan förpliktelser förstås.

Vi har lång erfarenhet och bra lokalkännedom så vi har full koll på Västerås skolor, förskolor, affärer och lokala kommunikationer.

En fristående aktör med flexibilitet

En annan stor fördel med att anlita oss är att vi är en fristående aktör som inte ägs av någon utomstående intressent som en bank eller försäkringsbolag som ofta är fallet när det handlar om mäklarfirmor. Detta gör att vi står fria och kan sätta det viktigaste i fokus – det vill säga att få till en smidig bostadsaffär med ett lyckat slutresultat.

Med lokalkännedom och servicekänsla hjälper vi dig genom bostadsaffären!