Vi hjälper dig att sälja din lägenhet i Västerås

Ska du sälja din lägenhet?

Är det dags att sälja din bostadsrätt? Välkommen till en mäklarfirma i Västerås som vet vad ett hem betyder och hur man genomför en bostadsaffär på ett tryggt och smidigt sätt.

Vi är experter på att sälja bostadsrätter i Västerås med närområde. Vi hjälper dig genom hela processen när det är dags att sälja en lägenhet.

Kontakta våra kunniga mäklare för att boka in en fri värdering!


mäklare västerås sälja lägenhet

Tre viktiga steg när du ska sälja bostadsrätt

När det är dags att sälja en lägenhet finns det många frågor. Hur ser den lokala marknaden ut? Är det värt att renovera innan försäljningen? Hur mycket pengar blir över för din nya bostad?

Frågorna är många – hos oss får du svaren! När du ska sälja eller funderar på att sälja din lägenhet kan vi hjälpa dig hela vägen fram. För att du ska hitta svaren på dina frågor snabbare så har vi på ett enkelt och överskådligt delat upp dem i tre kategorier, före, under och efter försäljningen.

1. Före försäljningen

Vi inleder processen med en kostnadsfri värdering utan förpliktelser – du binder alltså inte upp dig till något. Vi har full koll på Västerås med omnejd och kan göra en seriös och precis värdering. Om du sedan bestämmer dig för att anlita oss för att sälja din bostadsrätt skriver vi på ett förmedlingsuppdrag, som måste vara påskrivet innan vi inleder arbetet med din bostad..

2. Under försäljningen

För att marknadsföra ett objekt på bästa sätt gäller det att använda sig av relevanta kanaler. Annonsering, visning, budgivning är viktigt om du vill hitta hugade spekulanter och ett bra säljresultat. Vi hjälper dig att se till att allt sker på ett korrekt sätt.

Det är viktigt att verkligen slå igenom bruset och nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle. Därför använder vi oss alltid av många olika kanaler som anpassas efter ditt objekt. Hemnet och liknande sidor, sociala medier, lokalpress – det finns många vägar att hitta en köpare,.

3. Efter försäljningen

När din lägenhet är såld är det dags att planera flytten, packa och städa ut. Vid tillträdet är vi med dig när du möter köparen och hjälper dig med deklarationen så att du inte får några problem med skatten.

Förberedd – detta ingår i tjänsten när du ska sälja bostadsrätt

  • Värdering. En kostnadsfri och obindande värdering ger dig en bra uppfattning om vilket pris du kan få ut vid försäljningen. Då får du dessutom en bättre uppfattning om vad du kommer att kunna betala för din nya bostad.
  • Genomgång. Vi berättar om alla de steg som ingår i en försäljning och informerar vad som ingår i vår mäklartjänst.
  • Fotografering. En professionell fotograf tar bilder av din lägenhet och vi tar fram en säljbeskrivning. Vi kan utan tidspress ta fram säljande bilder, planritningar och en heltäckande dokumentation av din bostadsrätt.
  • Rådgivning. Vi berättar allt du behöver veta både om köp och försäljning, Vi ger dig dessutom möjlighet att få kontakt med en personlig bolånespecialist. Vi fungerar som rådgivare oavsett vad du undrar över kring en bostadsaffärer.
  • Försäljning. När ovanstående steg är genomförda sätts försäljningen igång snabbt och enkelt. Din bostad är redo att läggas ut för försäljning på kort varsel. Chansen är också stor att en köpare redan finns i vårt stora spekulantregister.

Låt våra mäklare hjälpa dig att sälja din lägenhet/bostadsrätt i Västerås. Du kommer inte att ångra dig!

Vi hjälper dig att sälja din lägenhet i Västerås