Vi hjälper dig att sälja din fastighet i Västerås

Allt för dig som ska sälja fastighet eller tomt

När du önskar sälja en fastighet eller tomt i Västerås rekommenderar vi att du anlitar oss. Våra kunniga, erfarna och personliga mäklare hjälper dig genom hela affären – från besiktning till kontraktsskrivning. Vi är med dig hela vägen när du vill sälja din tomt.

Vill du boka ett första möte eller veta mer om våra mäklartjänster?

Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast möjligt. Värderingen är kostnadsfri och utan förpliktelser.


Vi har sålt många fastigheter genom åren

Välkommen till en mäklare i Västerås med lång erfarenhet av att sälja tomter och fastigheter av alla slag. Vi har under åren genomfört mängder av lyckade fastighetsaffärer – och har därmed många nöjda och återkommande kunder.

Vi arbetar alltid med dig som kund i fokus, oavsett om det handlar om att sälja en fastighet eller en obebyggd tomt. Kommersiella fastigheter, bostäder – oavsett vad syftet är med tomten kan vi hjälpa dig att hitta seriösa spekulanter. Kunskap, förtroende, engagemang och hårt arbete är ledorden som har gjort oss till framgångsrik mäklare i Västerås. Kundens nöjdhet är alltid det viktigaste för oss.

mäklare västerås sälja fastighet

Ambitiösa och kunniga mäklare

Vårt team består av kunniga och ambitiösa mäklare och assistenter som arbetar för att din tomtförsäljning ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi har förmågan att se den fulla potentialen i varje objekt och ser till att sätta fokus på de positiva aspekterna. Vi värnar om relationen med våra kunder och känner ödmjukhet varje gång vi får förnyat förtroende – trogna kunder är ett bevis på att vi gör ett bra jobb.

Sälja fastighet/tomt – några vanliga frågor

Hur går en tomtförsäljning till?

En tomt kan säljas via mäklare eller på egen hand – vi rekommenderar dock att du anlitar oss, processen blir enklare och tryggare på det sättet eftersom vår erfarenhet gör att vi undviker de fällor man så enkelt faller i. Efter en inledande värdering följer marknadsföring, visningar, budgivning och kontraktsskrivning. Ska det göras en avstyckning finns det en hel del regler att förhålla sig till.

Hur mycket kan man sälja en tomt för?

Priset på en fastighet påverkas förstås av en rad olika faktorer. Arean, eventuella servitut och pantbrev, taxeringsvärde, avstyckningsmöjligheter, hur det allmänna kommunikationerna ser ut i området är några av dessa. Något som påverkar priset mycket är möjligheterna att bygga och om det finns några byggnader på platsen sedan tidigare.

Vad krävs för att man ska stycka av en tomt?

Fastigheten ska vara lämplig för ändamålet den är avsedd för och ett förhandsbesked om bygglov ska vara klart innan Lantmäteriet kontaktas för ett beslut. Priset för en avstyckning varierar beroende på ändamålet och på en rad olika faktorer, exempelvis om det finns en detaljplan för området.

Hur värderar man en tomt?

Många olika faktorer kontrolleras vid en värdering, bland annat arean, möjligheterna att bygga, avstyckningsmöjligheter och om det finn el, vatten och fiber framdraget till tomten.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är en ledande mäklare när det handlar om att sälja tomter och fastigheter i Västerås.

Västerås ledande mäklare hjälper dig att få tomten såld till bra pris