Vi hjälper dig att sälja din bostad i Västerås

Smidig och effektiv hjälp med försäljning och förmedling

Är det dags att ta nästa steg i bostadskarriären genom att sälja din bostad?

Vi hjälper dig genom hela försäljningen, från en kostnadsfri värdering till överlämnandet av nycklarna till bostadens nya ägare.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig sälja ditt hus i Västerås!


Flexibla och serviceorienterade mäklare

En erfaren mäklare som står på din sida är mycket fördelaktigt vid en bostadsförsäljning. Kunskap, engagemang och en väl utvecklad kunskap vad som händer på den rörliga och föränderliga bostadsmarknaden är faktorer som gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad

Vi lägger alltid ner hårt arbete för att du ska känna dig trygg och bli nöjd med försäljningen. Det betyder att vi hjälper dig med betydligt mer än bara standardinsatserna för mäklare. Vi är alltid beredda att möta de varierande önskemål som olika personer har kring en bostadsförsäljning. Denna inställning har gjort att vi har medverkat till hundratals försäljningar till bra priser.

mäklare västerås sälja bostad

Sälja bostad i Västerås – detta ingår i avtalet

En mäklare är en naturlig del av en bostadsförsäljning. Våra erfarna mäklare håller gärna i hela processen från kostnadsfri värdering till överlämning av nycklarna. Men hur ser processen ut och vad ingår egentligen i mäklararvodet? Här är de fyra viktigaste stegen som man går igenom vid en försäljning av en bostad.

1. Värdering, förberedelse och planering

En ordentlig planering är givetvis a och o när det handlar om att sälja ett hus. Första steget är att mäklaren gör en värdering av bostaden och kommer överens med säljaren om mäklarens ersättning för en försäljning. Dessutom är det viktigt att klargöra alla frågor som finansiering, skatter och andra juridiska frågor kring affären.

Här diskuterar vi även eventuella förbättringar och eventuell styling av din bostad. Därefter fortsätter projektet med fotografering, framtagning av planritningar och beställning av dokumentation som exempelvis energideklaration.

2. Att hitta rätt köpare

Nästa del i processen är att sätta upp en marknadsplan och ett körschema för försäljningen. Detta innebär två processer som pågår parallellt – att sälja före eller efter visning. Att sälja före visning handlar om matchning i vårt spekulantregister samt smygstart av försäljningen med hjälp av vår suveräna tjänst “förberedd”. När vi säljer en bostad genom visning upprättar vi en annons som marknadsförs i flera kanaler – dels online på vår hemsida och olika bostadssajter, dels i fysiskt format genom direktreklam och skyltning i närområdet.

3. Försäljning

Nästa steg är det viktigaste – själva försäljningen. Om det behövs kan vi erbjuda förstärkning på visningen i form av två mäklare eller en assistent. Vi bearbetar spekulanter aktivt och genomför de bokade visningarna. Vi tar även hand om budgivningen för att den ska utföras på ett tryggt och säkert sätt.

4. Kontakt och tillträde

Här hanterar vi alla juridiska handlingar som krävs när du ska sälja din bostad. Dessutom hanterar vi kontraktsskrivning och deponering av handpenningen. Även kontakt med banken och likvidavräkningen ligger på mäklarens bord. Med vår långa erfarenhet och stora kunskaper kan vi hjälpa dig att svara på alla de frågor som kan uppstå på vägen.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi hjälper dig att sälja ditt hus i Västerås. Med oss vid din sida kommer du att hitta en bra köpare till din bostad.

Vi hjälper dig att sälja din bostad – och att hitta ett nytt hus